Basic Knob - Oak - DOT Manufacture

Produktdetaljer

Basis knottene i eik fra Dot Manufacture er enkle, men imponerende populære produkter å vurdere for møblene dine. Designfirmaet Dot har tatt den konvensjonelle knotten og gjort den mer moderne. Knotten Basic er rund, med et bredere hode og kortere fot sammenlignet med resten av trek nottene som er tilgjengelige på markedet.

Basic knotten har rette kanter og har en finish av en myk naturlig olje som gir mye varme til et interiør, og det føles fint å ta på .

Knotten vil være en sjarmerende detalj å bruke på en kommode eller kjøkken- og baderom skap hvis du er ute etter naturlig, rolig, men likevel noe enestående for møblene dine.

Basic er tilgjengelig med to forskjellige diametre. Hvorfor ikke kombinere to størrelser på de forskjellige møblene. Ikke nøl med å blande dem med håndtakene i eik tilgjengelig på vår nettbutikk.

Alle produktene fra DOT Manufacture er håndlaget, og det er derfor små variasjoner i former og dimensjoner kan forekomme. Avslutningen på skuffe knotten er myk olje som er veldig naturlig.
Pris 99.51kr
På lager
Knob size
40 mm
sku: B4-OAK-DOT
Antall
Finish:
Soft oil
Merke:
DOT Manufacture
Utførelse:
Tre
Treslag:
Eik
Dybde (A):Diameter (C):
22 mm40 mm
GRATIS FRAKT

GRATIS FRAKT

3-5 virkedager
*Ekspresslevering tilgjengelig
VI SENDER MED GRATIS SKRUER

VI SENDER MED GRATIS SKRUER

Til hvert Håndtak
SIKKER BETALING

SIKKER BETALING

SSL-sikker tilkobling
VI GODTAR

VI GODTAR

alle populære betalingsmetoder