Pamar, en leder innen design og produksjon av håndtak, knotter og andre møbeltilbehør, ble etablert i byen Renate i Nord-Italia av entreprenør Angelo Redaelli etter andre verdenskrig.

De startet med å produsere møbelhåndtak. Pamar begynte å utvikle seg, og ble raskt en viktig aktør i bransjen. Etter suksessen sin i Italia, begynte Pamar å ekspandere internasjonalt og har i dag en sterk stemme i design og trender av håndtak og knotter. Pamar står for høy kvalitet og har en veldig stor kolleksjon av håndtak og knotter. Produksjonen skjer fortsatt i Renate, hvor Pamar i dag har to fabrikker.

For 20 år siden begynte Pamar å fokusere enda mer på design, med et mål å skape en identitet rundt selskapet. Siden da har de samarbeidet tett med et en rekke italienske og internasjonale designere og arkitekter med ulike retninger og uttrykk. Noen av designerne som er forbundet med Pamar er navn som Björn Dahlström, Fabio Redaelli, Alessandro Elli, George J. Sowden, Giorgio Vigna, James Irvine, Jasper Morrison, Klaus Bergen, Rodolfo Dordoni og mange flere.

Pamar produserer håndtak i mange forskjellige materialer og former, som for eksempel rustfritt stål, keramikk, lær, messing, tinn, krom, kobber, nikkel, aluminium og tre.

Design er en viktig suksessfaktor for Pamar, men kvaliteten er enda viktigere, og det er derfor de har holdt all produksjonen i sine egne hender i Italia.

Allebeslag har plukket ut noen av Pamars mest elegante håndtak for å ha i porteføljen vår.
fant 0 produkter
GRATIS FRAKT

GRATIS FRAKT

3-5 virkedager
*Ekspresslevering tilgjengelig
VI SENDER MED GRATIS SKRUER

VI SENDER MED GRATIS SKRUER

Til hvert Håndtak
SIKKER BETALING

SIKKER BETALING

SSL-sikker tilkobling
VI GODTAR

VI GODTAR

alle populære betalingsmetoder