2016-06-15: Vi har nettopp lagt til ni nye Loop Håndtak i kolleksjonen vår av skinnhåndtak. Vi opplever en enorm suksess med Loop Knotter som vi lanserte i løpet av sommeren 2015. Loop Knotter ble en av våre bestselgere bare en måned etter lanseringen. Kombinasjonen av ekte svensk Tärnsjö-skinn som eldes og får en fin patina, og knotter av krom, messing og kobber har vært en stor suksess.

Loop Håndtak kommer i ni forskjellige varianter. Skinn i tre forskjellige farger blir kombinert med tre forskjellige metallknotter. Du kan velge fra Naturlig, Brunt eller Svart skinn og kombinere det med knotter av messing, kobber eller krom.

Skinn fra Tärnsjö Garveri
Skinnet som brukes for å lage Loop Håndtak kommer fra et garveri kalt Tärnsjö Garveri AB. Leverandøren vår lette aktivt rundt og testet forskjellige leverandører av skinn for å finne den med best kvalitet. Helt til de kom til Tärnsjö Garveri, hvor de fant det de lette etter. De viktigste elementene når de designet Loop Håndtak og lette etter en leverandør, var kravet om at skinnet skulle hadde den absolutt beste kvaliteten og at leveransene ville komme i tide og i de ønskede mengdene.

Tärnsjö Garveri har vært aktivt siden 1873. Garveriet har blitt en virksomhet som er godt kjent for sin kvalitet og kunnskap om skinnprodukter. Tärnsjö Garveri er blant de resterende 5% av garveriene over hele verden som fortsatt benytter tradisjonen med vegetabilsk garving i stedet for den mer tid- og kostnadseffektive kromgarving-metoden. Underleveransen for den delen av håndtak og knotter er bare en liten del av virksomheten deres. Andre produkter de er kjente for er for eksempel saler til helst, lommebøker og klassiske kofferter.

Vi er veldig glade for at vi kan tilby kundene våre en samling av Loop Håndtak og Knotter laget av det unike Tärnsjö-skinnet. Tärnsjö Garveris navn garanterer at vi har riktig kvalitet og et produkt som er unikt i forhold til en rekke andre skinnhåndtak på markedet.

Moderne, men likevel klassisk
Håndtak og knotter i skinn har vært på markedet i flere tiår. Men det er bare det siste året at de har blitt mer synlige og tilgjengelige i mange butikker. Loop Knotter ble introdusert på slutten av sommeren i 2015, og de ble en suksess umiddelbart. Siden da er Loop Knott en av våre mest solgte produkter.

Kombiner dem med andre håndtak og knotter
Nå har vi et håndtak vi kan tilby ved siden av Loop Knotter. Samlingen av Loop Håndtak er tilgjengelig i de samme kombinasjonene som Knottene. På denne måten kan du velge samme type skinn og samme type metallknott, og de vil fungere perfekt sammen.
Et annet alternativ kan være å kombinere Loop med en knott i messing, kobber eller krom, med en annen knott eller et håndtak med den samme finishen fra utvalget vårt. Knott 2078 i messing kan for eksempel kombineres med Loop Håndtak eller Knott i messing. Takket være alle de forskjellige kombinasjonene, kan du enkelt utforme et unikt kjøkken eller møbler.