2017-06-27: Gikk du glipp av våre porselensknotter fra Anne Black? Eller kanskje du allerede har sett dem, bestilt dem og forelsket deg i de myke pastelltonene og runde formene. Uansett hvilken gruppe du hører til i, ønsker vi å fortelle deg mer om Anne Blacks produkter. Anne Black er en virksomhet, et varemerke og en person som produserer porselen- og keramikkprodukter. Ikke bare knotter og kroker, men også vaser, fat, kopper, skåler, og mer. Imidlertid har vi bare knottene og krokene.

Fire linjer, men mange forskjellige farger og former

Anne Black har fire forskjellige linjer med knotter og kroker: Plain, Matt, Flower, Dot. Plain og Matt er tilgjengelig i flere nyanser og fire forskjellige størrelser. De to største er mest egnet som kroker. De to minste størrelsene, liten og medium, kan brukes både som kroker og knotter. Flower og Dot kommer i to størrelser: liten og medium. Begge disse størrelsene kan brukes som kroker og knotter.

Anne Black – en av våre mange danske leverandører

Det er en morsom ting, det med Danmark og design. Allebeslag var på en messe i Stockholm og snakket med en dansk produsent av kroker (Collect Furniture, en linje vi snart vil ha også). Vi nevnte at det er mange danske selskaper på denne messen, som tok plass i Stockholms største utstillingssenter. Eieren av Collect Furniture lo og sa at dette er ansett som den største danske designermessen i Danmark. Det at den er i Stockholm spilte egentlig ingen rolle. Det samme gjelder vårt assortiment av håndtak og knotter. Vi er et svensk selskap, men flesteparten av våre designerhåndtak og -knotter kommer fra Danmark. Vi har Furnipart, Vonsild og nå også Anne Black.

Håndlaget i sin egen fabrikk

En annen interessant ting å vite om Anne Black: Alle knotter og kroker er håndlaget. Anne Black er deleier av en liten fabrikk i Vietnam, hvor alle produktene deres lages. Det er ganske fantastisk at Anne Black kan kontrollere merkevarene sine, fra design til produksjon og hele veien til distribusjon. Du kan finne Anne Blacks linje av knotter og kroker her.