Retur

For privatpersoner gjelder full angre- og returrett innen 14 dager etter at varen er mottatt, forutsatt at varen er ubenyttet og i god stand. Returrett gjelder ikke bestillingsvarer, salgsvarer og ikke varer spesialprodusert spesifikt for en kunde. For bedrifter anvender vi 10 dagers returrett.

Alle returer må varsles på forhånd via e-post til info@allebeslag.no og godkjennes av oss. Returer som ikke er forhåndsvarslet eller godkjent av oss vil ikke bli kreditert.

For å gjøre dette: send en e-post til info@allebeslag.no der du oppgir ditt ordrenummer og hvilket beslag, samt antallet du ønsker å returnere. Når vi har godkjent retur sender du varene til adressen nedenfor. Legg også med en kopi av fakturaen/pakkseddel/ordrebekreftelse eller ditt navn, adresse og ordrenummer, samt produkter og antallet som returneres.

Fraktkostnader/returporto til Allebeslag betales av kunden.

Når de returnerte varene er mottatt, vil vi refundere pengene minus den faktiske fraktkostnaden til ditt kredittkort eller bankkonto. Penger refunderes innen 7 dager etter at varen er mottatt av Allebeslag.

OBS! Returer kan ikke være heftet med uthentingsavgifter (f.eks postoppkrav).

Alle returer, uavhengig av leverandør eller avsender må sendes til følgende adresse:

Allebeslag / Allabeslag Sverige AB
De Geersfors 25
591 98 Motala
Sweden

Retur som er sendt til en annen adresse vil ikke bli kreditert.