Brim Profilhåndtak - Messing

Produktdetaljer

Brim er et av de mest imponerende profil håndtakene som er tilgjengelige i vår nettbutikk. Den er laget av rustfritt stål med deksel i PVD-messing. PVD er et av de mest solide beleggene du kan ha på møbel håndtak eller knotter. Belegnings prosessen kan best beskrives som en metode der messingen varmes opp til en gass væske og deretter plasseres som en tynn overflate på det rustfrie stålet. Når den er avkjølt til sin faste fase, gir den et unikt deksel som tåler de fleste miljøer.

PVD-belegget brukes ikke bare på møbler. Du finner produkter med PVD-belegg i bransjer som luftfart og bilindustri. Likevel vil Brim profilhåndtakene forbli blanke og se nye ut i flere tiår .

Brim rofilhåndtaket er tilgjengelig i tre forskjellige størrelser, 128 mm, 160 mm og 224 mm i total bredde. I motsetning til de fleste tradisjonelle håndtak krever ikke profil håndtak forboring av hull gjennom hele skuffen. I stedet er de montert på toppen av skuffene med treskruer fra baksiden. Praktisk hvis du en dag skulle bestemme deg for å bytte dem ut med andre håndtak.

Kombiner de forskjellige lengdene på randen på kjøkkenet ditt, legg de mindre på skap og de lengre håndtakene på større skuffer.

Brim profilhåndtak kommer fra selskapet som heter Didheya, en spansk produsent som spesialiserer seg på møbler til maskinvare i rustfritt stål.
Pris 129.00kr
På lager
Profile Width
96 mm
sku: 37215
Antall
Materiale:
Stainless Steel
Merke:
Didheya
Laget i:
Spania
Belegg:
Polert messing
Utførelse:
Messing
Bredde (D):Dybde (A):Høyde (C):
96 mm39 mm20 mm
GRATIS FRAKT

GRATIS FRAKT

3-5 virkedager
*Ekspresslevering tilgjengelig
VI SENDER MED GRATIS SKRUER

VI SENDER MED GRATIS SKRUER

Til hvert Håndtak
SIKKER BETALING

SIKKER BETALING

SSL-sikker tilkobling
VI GODTAR

VI GODTAR

alle populære betalingsmetoder