Floid Håndtak - Antikk Messing

Produktdetaljer

Leter du etter noe annerledes, men likevel med et klassisk, vintage utseende? Da kan håndtaket Floid i antikk messing være et godt alternativ.

En del av designet ser ut som mange andre stanghåndtak på markedet. Men Floid er også utstyrt med ganske brede føtter. Føttene er et betydelig designelement og ganske funksjonelle siden de dekker mulige merker eller riper rundt skruehullene forårsaket av dine eksisterende håndtak eller knotter.

Støpt i sinklegering, deretter belagt i antikk messing og lakkert med en gjennomsiktig lakk for å beskytte håndtaket og unngå oksidasjon.

Sinklegering, også kalt Zamak, er en legering av hovedsakelig sink blandet med andre metaller som kobber og aluminium. Zamak er perfekt for støping. Den er robust og også enkel å legge ulike typer belegg på overflaten. På grunn av dette har de fleste håndtak og knotter på markedet sinklegering som base.

Floid-håndtaket er tilgjengelig i to forskjellige lengder med cc-størrelse på 128 mm og 192 mm. Kombiner Floid-håndtaket med knotten i samme samling. Bruk Floid-knottene på overskap og håndtak i forskjellige lengder på skuffer og integrerte kjøkkenapparater.
Pris 89.00kr
På lager
CC-str.
128 mm
sku: 123645-H128
Antall
Materiale:
Zink-Alloy
Mounting:
M4 screw (incl.)
Merke:
Beslag Design
Utførelse:
Antikk messing
GRATIS FRAKT

GRATIS FRAKT

3-5 virkedager
*Ekspresslevering tilgjengelig
VI SENDER MED GRATIS SKRUER

VI SENDER MED GRATIS SKRUER

Til hvert Håndtak
SIKKER BETALING

SIKKER BETALING

SSL-sikker tilkobling
VI GODTAR

VI GODTAR

alle populære betalingsmetoder