Grace Håndtak - Børstet Messing - Aspa Verkstad

Produktdetaljer

Grace håndtak i børstet messing finish er fra en av våre topprangerte serier med skap håndtak med en rett, kvadrat form. Skap håndtak 0143 fra samme kolleksjon i andre finish, har mer klassisk stil. Så det ble besluttet å gi Grace pull-håndtaket en ny, moderne finish .

Grace har et basis materiale av sinklegering og er dekket med et messing belegg. Messingens ytre får sitt slående utseende fra å pusse overflaten. Og den er til slutt dekket med en transparent lakk for å beskytte håndtaket, samtidig som du unngår messing belegget å eldes.

Etterspørselen etter børstet messing som finish i møbelmaskinvareindustrien har vokst enormt i løpet av 2019. Det er mer brukervennlig finish i den forstand at den ikke er så blank og følsom for flekker som polert messing og derfor enklere å vedlikeholde.

Håndtaket er tilgjengelig i tre forskjellige størrelser, hvor det mest fremtredende håndtaket er mer enn en halv meter langt. Hvorfor ikke kombinere de forskjellige størrelsene på Grace-håndtak på kjøkkenet, det bredeste trekk plassen på det integrerte kjøleskapet og de mindre håndtakene på skap og skuffer. Lange håndtak er et utmerket valg for høye garderobe dører, også store bade skuffer.
Pris 149.58kr
På lager
CC-str.
128 mm
sku: 305922-11
Antall
Merke:
Aspa Verkstad
Utførelse:
Messing
Dybde (A):Høyde (B):Bredde: (C):
28 mm9 mm137 mm
GRATIS FRAKT

GRATIS FRAKT

3-5 virkedager
*Ekspresslevering tilgjengelig
VI SENDER MED GRATIS SKRUER

VI SENDER MED GRATIS SKRUER

Til hvert Håndtak
SIKKER BETALING

SIKKER BETALING

SSL-sikker tilkobling
VI GODTAR

VI GODTAR

alle populære betalingsmetoder