Graf Big Knott - Messing

Produktdetaljer

Graf Big er en knott som tiltrekker seg oppmerksomhet på ethvert skrivebord eller kjøkkenskuff. Den kommer i to størrelser, 38 og 50 mm i diameter. Allerede 38 mm i diameter er mer bemerkelsesverdig enn noen standard kjøkkenknott, noe som gjør at 50 mm ser ut ekstra fremtredende på alle møbler.

Størrelsen kombinert med den riflede overflaten gir knotten både et moderne og et industrielt utseende. Du kan også si at knotten ligner volumknappen på eldre forsterkere eller HiFi-utstyr. Så på toppen av alt kan det også gi en retrofølelse til interiøret.

Graf Big er støpt i aluminium, et av de mest slitesterke og letteste metallene du kan bruke i kjøkkenutstyr. Det er også et av få materialer hvor du kan oppnå den riflede overflaten. Den siste finishen med et messingbelegg legges til under sluttprosessen. Messingbelegget gir både et skinnende og lyst utseende.

Kombiner Graf Big med andre produkter i Graf-kolleksjonen med samme belegg. Monter Graf Big på skuffer og håndtak på mer omfattende skapdører.

Hver Graf Big har M4-skruer inkludert som passer på alle skuffer eller skap med en tykkelse på 16-19 mm. 16-19 mm er den vanligste dybden på dører og skap på markedet. Gi oss beskjed om du trenger lengre eller kortere skruer.
Pris 152.50kr
På lager
Knoppstørrelse
38 mm
sku: 370301-11
Antall
Materiale:
Aluminium
Finish:
Polert
Mounting:
M4 screw (incl.)
Merke:
Beslag Design
Utførelse:
Messing
Diameter (C):Dybde (A):Høyde:
38 mm30 mm33 mm
GRATIS FRAKT

GRATIS FRAKT

3-5 virkedager
*Ekspresslevering tilgjengelig
VI SENDER MED GRATIS SKRUER

VI SENDER MED GRATIS SKRUER

Til hvert Håndtak
SIKKER BETALING

SIKKER BETALING

SSL-sikker tilkobling
VI GODTAR

VI GODTAR

alle populære betalingsmetoder