Lounge Håndtak - Børstet Messing - Furnipart

Produktdetaljer

Lounge i børstet messing er et stilig håndtak fra danske Furnipart. Den har ganske klassisk design. De små runde bena gir en synlig eleganse til alle kjøkken møbler.

Dette håndtaket er laget av massiv messing, deretter børstet og til slutt belagt med et beskyttende lag med lakk. Lakken både beskytter overflaten og forhindrer at messingen reagerer med luften og får oksidet. Takket være dette vil Lounge håndtaket forbli skinnende over tid .

Lounge håndtak er tilgjengelig i én størrelse, cc 160 mm. Håndtakets størrelse og form fungerer bra på hvilken som helst kjøkkenskuff eller et skap. Det gir også godt grep om integrerte kjøkkenapparater som kjøleskap eller oppvaskmaskin .

Lounge håndtak er også tilgjengelig i versjonen med dekket skinn, som er de mest eksklusive håndtakene i vår nettbutikk.

Danske Furnipart er kjent for sin omfattende samling av møbler. De samarbeider med ledende designere over hele verden for å vise frem håndtak og knotter inn nye former og materiale .

Hvorfor ikke kombinere lounge håndtaket med Autumn knotten i samme belegg. Plasser Lounge på de større skuffene og Autumn på de mindre skapene.
Pris 303.80kr
På lager
sku: 370124-11
Antall
Finish:
Børstet
Mounting:
M4 screw (incl.)
Merke:
Furnipart
Utførelse:
Messing
CC-str.Dybde (A):Bredde: (C):
160 mm35 mm174 mm
GRATIS FRAKT

GRATIS FRAKT

3-5 virkedager
*Ekspresslevering tilgjengelig
VI SENDER MED GRATIS SKRUER

VI SENDER MED GRATIS SKRUER

Til hvert Håndtak
SIKKER BETALING

SIKKER BETALING

SSL-sikker tilkobling
VI GODTAR

VI GODTAR

alle populære betalingsmetoder