• USP block
  • USP block
  • USP block
  • USP block
USP block
USP block
USP block
USP block

Sima Håndtak - Svart - Esor

Produktdetaljer

Sima håndtaket er formet som et rett håndtak, men med glatt bøyde ender. Sima er absolutt et elegant håndtak. Til tross for den totale lengden på 204 mm, føles det ikke klumpete i det hele tatt. Tvert imot, det tilfører møblene et friskt og moderne preg.

Basismetallet til Sima er en sinklegering. Håndtaket blir deretter pusset og polert til et jevnt belegg. Når overflaten er myk nok, lakkeres den i svart. Til slutt får håndtaket finishen på gjennomsiktig beskyttende lakk .

Sima håndtaket kommer fra den spanske produsenten Esor. Røttene og håndverket hos denne baskiske maskinvare produsenten går tilbake til begynnelsen av 1960-tallet. Bemerkelsesverdig har Esor aldri stoppet med å fokusere på høykvalitets former og belegg.

Vi anbefaler å montere håndtakene på mer massive skuffer og skap. Lengdene gjør det enkelt å få et godt grep, noe som gjør det spesielt godt egnet for integrerte kjøleskap og oppvaskmaskiner.

Trenger du også en matchende knott til møblene dine? Se på Urua knotten i samme finish som passer godt til mindre skuffer og skapdører. Bla ned til relaterte produkter!
Pris 113.40kr
På lager
sku: 70694
Antall
Farge:
Svart
Materiale:
Zink-Alloy
Finish:
Lakkert
Merke:
Esor
Laget i:
Spania
Utførelse:
Farget
CC-str.Dybde (A):Høyde (B):Bredde: (C):
192 mm25 mm15 mm203 mm