• USP block
  • USP block
  • USP block
  • USP block
USP block
USP block
USP block
USP block

Sobreiro Knott / Kroker - Kork - Liga

Produktdetaljer

Hvem ville ha gjettet at det ville være knotter og kroker laget av kork? Vel, selv om det langt fra er et vanlig materiale i markedet for møbler, er det fortsatt muligens det mest elementære materialet vi brukte tidligere. Ta for eksempel vinkorker. Kork har vært der lenge. Flott å se det for å bli mer verdsatt og tilgjengelig materiale også innen interiørdesign .

Nå vokser naturlig kork på overflaten av korke trær. Og mens du må kutte et tre for å produsere et tre håndtak med kork, høster du det fra overflaten av treet. Og korken vokser da tilbake. Det er vanskelig å finne noe materiale som kan konkurrere med dette fra et økologisk perspektiv.

Sobreiro knotter / kroker er alle laget av kork høstet i Portugal. De er tilgjengelige i tre forskjellige størrelser. Bruk dem som knotter på skuffene dine eller som en krok til å henge klærne på. Bland og match forskjellige størrelser for en mer betydelig effekt i interiøret .

Hvert kork produkt leveres med nødvendige skruer for veggmontering så vel som for montering av dem på skapene. Unngå å plassere Sobreiro knottene på ekstra tunge dører som integrerte frysere og kjøleskap.

Uavhengig av størrelsen på produktet ser de alle store ut og vil skille seg ut om du bruker dem på et skap eller på veggen. Likevel, Sobreiro kroker / knotter i kork med sine avrundede kanter gir mye mykhet og varme til hjemmet ditt. Det er en må-ha interiør detalj for alle som setter pris på en øko-livsstil.
Pris 95.00kr
På lager
Knoppstørrelse
Small
sku: CRK-KNB-RND-S
Antall
Materiale:
Kork
Montering:
M6 screws (included
Merke:
Liga
Laget i:
Portugal
Utførelse:
Kork
Diameter (C):Dybde (A):Diameter fot (B):
60 mm50 mm33 mm