Vann Profilhåndtak - Børstet Messing - Beslag Design

Produktdetaljer

Vann i børstet messing er ikke bare nok et profil håndtak på markedet. Det er profil håndtaket som har blitt veldig attraktivt. Formen er mer firkantet, men med kuttede hjørner utenfor. Den er ikke glatt bøyd, men likevel har den ganske glatte kanter. Vann vil stikke seg ut på alle møbler .

Profil håndtak skiller seg generelt fra standard håndtak i hvordan de er montert. Mens standard håndtak trenger forborede hull og installeres fra forsiden av dørene. Da henger profil håndtak over kanten av skuffene. De er forbundet med treskruene fra baksiden av skapdørene. På denne måten vil det ikke være synlige hull foran på skapdørene .

Vann profilhåndtaket er støpt i aluminium, belagt i messing og til slutt børstet og lakkert. Den børstede finishen foretrekkes ofte, da den ikke etterlater så mange synlige merker fra vann eller berøring generelt som den polerte finishen gjør .

Velg mellom 200 mm og det ekstra lange 1200 mm Vann profilhåndtaket. Kombiner de to størrelsene og bruk den mindre Vann på standard skuffer og de 1200 mm på integrerte kjøleskap eller garderobedører. Profilen har en tykkelse på 1,5 mm og passer på alle standardmøbler.
Pris 145.70kr
På lager
Profile Width
200 mm
sku: 370262-11
Antall
Finish:
Børstet
Merke:
Beslag Design
Utførelse:
Messing
Bredde (D):Dybde (A):Høyde (C):
200 mm44 mm19,7 mm
GRATIS FRAKT

GRATIS FRAKT

3-5 virkedager
*Ekspresslevering tilgjengelig
VI SENDER MED GRATIS SKRUER

VI SENDER MED GRATIS SKRUER

Til hvert Håndtak
SIKKER BETALING

SIKKER BETALING

SSL-sikker tilkobling
VI GODTAR

VI GODTAR

alle populære betalingsmetoder