411 Knott - Polert Ubestrøket Messing - Beslag Design

Produktdetaljer

Skap knotten 411 er en av våre mest populære kolleksjoner innen klassisk design. Denne versjonen i ubelagt messing er annerledes enn resten av serien. Den vil motta en vakker patina i løpet av tiden takket være ulakkert overflate. Et utmerket valg for de som leter etter mer naturlig utseende i interiøret.

Knottens form er veldig tradisjonell på grunn av sin runde form og runde ben. Derfor er det vanlig å bruke det meste på klassisk kjøkkeninnredning. Men det passer bra i enhver gammeldags husstil eller moderne møbel skap og skuffer også.

Skuffe knotten 411 fås i fire forskjellige størrelser med diametre på 13 mm, 17 mm, 24, mm og 32 mm. Kombiner knottene med forskjellige størrelser på skuffer og skapdører, avhengig av dimensjon og vekt .

Skap knotten 411 i lakkert messing kan også kombineres med flere håndtak i ulakkert messing på vår nettbutikk. Begge, skap håndtakene 1353 og Bolmen i samme finish, er gode matcher å blande med 411 knottene. Bruk håndtakene på de større skuffene eller integrerte kjøkkenutstyr, og 411 knotter på de øvre skapene.
Pris 32.55kr
På lager
Knoppstørrelse
13 mm
sku: 391310-11
Antall
Materiale:
Messing
Finish:
Ubestrøket
Mounting:
M4 screw (incl.)
Merke:
Beslag Design
Utførelse:
Messing
Høyde:
9 mm
GRATIS FRAKT

GRATIS FRAKT

3-5 virkedager
*Ekspresslevering tilgjengelig
VI SENDER MED GRATIS SKRUER

VI SENDER MED GRATIS SKRUER

Til hvert Håndtak
SIKKER BETALING

SIKKER BETALING

SSL-sikker tilkobling
VI GODTAR

VI GODTAR

alle populære betalingsmetoder