Deco Skålhåndtak - Mørk Bronse

Produktdetaljer

Skålhåndtak er et av de mest klassiske håndtakene på markedet. Og det blir ikke mer klassisk enn med Deco i mørk bronse.

Deco har formen som et klassisk kopphåndtak, med dets distinkte støpte skruehoder synlige på toppen av skallet. De dekorative skruehodene gir en ekstra gammeldags følelse til designet. Montering av Deco gjøres på moderne måte med standard M4-skruer fra baksiden av skuffen.

Støpt i sinklegering, deretter belagt i mørk bronse. Til slutt er det lagt til en gjennomsiktig lakk for å beskytte håndtaket.

Sinklegering, også kalt Zamak, er en legering av sink blandet med andre metaller som kobber og aluminium. Zamak er perfekt for støping. Den er robust og også enkel å legge ulike typer belegg på overflaten. Av de grunner har de fleste håndtak og knotter på markedet sinklegering som base.

Kombiner Deco kopphåndtak med andre knotter og håndtak i samme belegg fra Esor. De matcher alle sammen.

Deco skallhåndtak er et av mange kjøkkenhåndtak produsert av det baskiske selskapet Esor. Esor produserer alle produktene sine i Spania, fra det første trinnet med støping til den siste belegningsprosessen.
Pris 67.00kr
På lager
sku: 113146-S64
Antall
Materiale:
Zink-Alloy
Finish:
Lakkert
Mounting:
M4 screw (incl.)
Merke:
Esor
Belegg:
Dark Bronze
Utførelse:
Oksid
CC-str.Dybde (C):Bredde (B):Høyde (A):
64 mm23 mm99 mm34 mm
GRATIS FRAKT

GRATIS FRAKT

3-5 virkedager
*Ekspresslevering tilgjengelig
VI SENDER MED GRATIS SKRUER

VI SENDER MED GRATIS SKRUER

Til hvert Håndtak
SIKKER BETALING

SIKKER BETALING

SSL-sikker tilkobling
VI GODTAR

VI GODTAR

alle populære betalingsmetoder