• USP block
  • USP block
  • USP block
  • USP block
USP block
USP block
USP block
USP block

Deco Skålhåndtak - Hvit Bronse

Produktdetaljer

Håndtaket Shell er et av de mest klassiske håndtakene på markedet. Og det blir ikke mer klassisk enn med Deco i hvit bronse.

Deco kopp håndtak har formen som et klassisk kopphåndtak, med dets distinkte støpte skruehoder synlige på toppen av skallet. De dekorative skruehodene gir en ekstra gammeldags følelse til designet. Montering av Deco gjøres på moderne måte med standard M4-skruer fra baksiden av skuffen.

Støpt i sinklegering, deretter belagt i hvit bronse. Til slutt er det lagt til en gjennomsiktig lakk for å beskytte håndtaket og forhindre at det oksiderer.

Sinklegering, også kalt Zamak, er en legering av sink blandet med andre metaller som kobber og aluminium. Zamak er perfekt for støping. Den er robust og også enkel å legge ulike typer belegg på overflaten. Av de grunner har de fleste håndtak og knotter på markedet sinklegering som base.

Kombiner Deco cup pull med andre knotter og håndtak i samme belegg fra Esor. De matcher alle sammen.

Deco skallhåndtak er et av mange kjøkkenhåndtak produsert av det baskiske selskapet Esor. Esor produserer alle produktene sine i Spania, fra det første trinnet med støping til den siste belegningsprosessen.
Pris €66.74
På lager
sku: 113143-C64
Antall
Materiale:
Zink-Alloy
Finish:
Lakkert
Montering:
M4 screw (incl.)
Merke:
Esor
Laget i:
Spania
Utførelse:
Tinn
CC-str.Dybde (C):Høyde (A):Bredde (B):
64 mm23 mm34 mm99 mm