Hide Profilhåndtak - Toniton Svart - 40 mm

Produktdetaljer

Subtil, men fullt synlig. Slik beskriver du best Hide profile handle fra Toniton x Beslag Design. Den er tilgjengelig i to lengder - 40 mm og 120 mm.

En vesentlig detalj med profilhåndtaket Hide er dens pulverlakkerte overflate. Mange fargede håndtak og knotter på markedet bruker vannbasert maling. Til sammenligning er pulverlakk langt mer holdbart og vil vare i hele levetiden til et kjøkken.

Kombiner Hide-håndtak med andre håndtak og knotter i Toniton x Beslag Design-samling av skapbeslag. Alle produktene i Tonitons sin nøye utviklede fargepalett passer perfekt sammen. Vi foreslår at du tar en titt på hele Toniton Colors-konseptet og inkluderer produkter - veggmaling, fliser, skapfronter, kjøkken- eller baderomsbatterier og mer. Gi en bekreftelse med interiøret ditt!

Toniton x Beslag Design er et unikt samarbeid mellom The Toniton Colors og Beslag Design. Resultatet er et imponerende utvalg av profilhåndtak, trekk og knotter farget i Tonitons unike palett med seks godt raffinerte farger.
Pris 74.93kr
På lager
sku: 401060-11
Antall
Farge:
Svart
Finish:
Pulverlakkert
Profilehandle Thickness:
1,7 mm
Merke:
Toniton x Beslag Design
Utførelse:
Farget
Designere:
Tekla Severin
Bredde (D):CC-str.Dybde (A):Høyde (C):
40 mm32 mm42 mm18 mm
GRATIS FRAKT

GRATIS FRAKT

3-5 virkedager
*Ekspresslevering tilgjengelig
VI SENDER MED GRATIS SKRUER

VI SENDER MED GRATIS SKRUER

Til hvert Håndtak
SIKKER BETALING

SIKKER BETALING

SSL-sikker tilkobling
VI GODTAR

VI GODTAR

alle populære betalingsmetoder