Lecco Håndtak - Antikk

Produktdetaljer

Lecco er et fast og bredt håndtak med tykt grep. Den har et gammelt messingbelegg. Håndtaket finnes i to størrelser: 168 mm og 328 mm bredt. Håndtakets bunnform er rett, mens grepet er tykkere og har en oval form. Det forstørrede ovale grepet er gunstig på overdimensjonerte eller tunge skuffer og kjøkkenskapdører.

Håndtaket Lecco er et utmerket valg for å fullføre det nye kjøkkenet eller forfriske baderomsskuffene.

Støpt i sinklegering, deretter belagt i gammel messing og lakkert med en gjennomsiktig lakk for å beskytte håndtaket og unngå oksidasjon.

Sinklegering, også kalt Zamak, er en legering av hovedsakelig sink blandet med andre metaller som kobber og aluminium. Zamak er perfekt for støping. Den er robust og også enkel å legge ulike typer belegg på overflaten. På grunn av dette har de fleste håndtak og knotter på møbeltilbehørsmarkedet sinklegering som base.

Håndtaket Lecco er et av mange kjøkkenhåndtak og knotter produsert av det italienske selskapet Marella. Marella produserer alle produktene sine på deres fabrikk i nærheten av Milano.

Kombiner Lecco med annet møbeltilbehør fra Marella med samme belegg. Bruk Lecco på integrerte oppvaskmaskiner eller dører for skap i full størrelse. Velg knotter og håndtak for mindre skuffer og øvre skapdører.
Pris 168.00kr
På lager
CC-str.
160 mm
sku: 345790-11
Antall
Materiale:
Zink-Alloy
Mounting:
M4 screw (incl.)
Merke:
Marella
Laget i:
Italia
Dybde (A):Høyde (B):Bredde: (C):
30 mm16,5 mm168 mm
GRATIS FRAKT

GRATIS FRAKT

3-5 virkedager
*Ekspresslevering tilgjengelig
VI SENDER MED GRATIS SKRUER

VI SENDER MED GRATIS SKRUER

Til hvert Håndtak
SIKKER BETALING

SIKKER BETALING

SSL-sikker tilkobling
VI GODTAR

VI GODTAR

alle populære betalingsmetoder