Quanto Håndtak - Antikk Messing - Esor

Produktdetaljer

Quanto er et rett og solid håndtak. Takket være lengden på 235 mm er den et perfekt trekk for større skuffer, innebygde oppvaskmaskiner eller kjøleskap .

Det er ikke bare lengden som er imponerende, men vekten uttrykker også hvor robust håndtaket er. Til tross for det tunge utseendet, er Quanto uventet glatt i overflaten.

Det antikke messing belegget ser ut som en tidmurt, aldrende messing, noe mellom gulbrun aktig farge. Det er mye mindre skinnende om ikke å si matt, sammenlignet med polert, ny messing. Den er også betydelig varmere i utseendet.

Quanto fungerer godt sammen med knotten Dial eller håndtaket Wind med samme belegg. Plasser Quanto håndtak på større skuffer og Dial and Wind på mindre skuffer og skap .

Quanto er et av mange kjøkken håndtak produsert av det baskiske selskapet Esor. Esor produserer alle produktene sine i Spania, fra støping til den siste prosessen med å legge til belegget. Å lage alle komponenter i Europa er noe nesten unikt blant møbelmaskinvareprodusenter i dag .

Pris 160.00kr
På lager
sku: 70570
Antall
Materiale:
Zink-Alloy
Finish:
Lakkert
Mounting:
M4 screw (incl.)
Merke:
Esor
Laget i:
Spania
Utførelse:
Messing
CC-str.Dybde (A):Høyde (B):Bredde: (C):
224 mm40 mm11 mm235 mm
GRATIS FRAKT

GRATIS FRAKT

3-5 virkedager
*Ekspresslevering tilgjengelig
VI SENDER MED GRATIS SKRUER

VI SENDER MED GRATIS SKRUER

Til hvert Håndtak
SIKKER BETALING

SIKKER BETALING

SSL-sikker tilkobling
VI GODTAR

VI GODTAR

alle populære betalingsmetoder