• USP block
  • USP block
  • USP block
  • USP block
USP block
USP block
USP block
USP block

Wind Håndtak - Antikk messing - 128 mm - Esor

Produktdetaljer

Vi vil si at Wind in er essensen av et strømlinjeformet håndtak. Nå trenger ikke kjøkken- og møbelutstyr strømlinjeformes sammenlignet med biler, fly og andre kjøretøy der formen utgjør en enorm forskjell i ytelsen. Men formen ser bra ut på Wind håndtaket.

Uedelt metall for Wind håndtak er en sinklegering. Håndtaket blir deretter pusset og polert til et jevnt belegg. Når overflaten på håndtakene er myk nok, er den belagt med det antikke messing belegget. Og til slutt tilsettes et siste beskyttende lag med lakk.

Det antikke messing belegget kan best beskrives som en mørk messing farge med mønstret patina.

Wind håndtaket er ganske omfattende i sin totale bredde, selv om avstanden mellom skruehullene bare er 128 mm. Det er nyttig hvis du planlegger å bytte ut gamle håndtak siden 128 mm i cc-størrelse er en av de vanligste dimensjonene i moderne kjøkken i dag.

Hvorfor ikke montere Wind håndtak på de splitter nye kjøkken møblene, eller bytt ut de gamle håndtakene på det nåværende kjøkkenet.

Kombiner Wind med dreie knotter og Quanto håndtak med den matchende finishen. Monter dreie knottter på skapdørene, Wind og Quanto håndtak på de større skuffene på kjøkkenet eller badet ditt.
Pris 143.00kr
På lager
sku: 70640
Antall
Materiale:
Zink-Alloy
Finish:
Lakkert
Montering:
M4 screw (incl.)
Merke:
Esor
Laget i:
Spania
Utførelse:
Antikk messing
Belegg:
Antikk messing
CC-str.Dybde (A):Høyde (B):Bredde: (C):
128 mm21 mm25 mm290 mm